Despre noi

Am început activitatea în anul 1997 din pasiune pentru modă și dorindu-ne să vedem doamnele din orașul nostru îmbrăcate chic, în ținute de calitate și cu mult bun gust. De atunci, nu am încetat să căutăm și să aducem în magazinul nostru articole de îmbrăcăminte deosebite, în serii mici și din materiale naturale, așa cum ne plac atât nouă cât și clientelor noastre.

De-a lungul anilor ne-am creat o clientelă fidelă de toate vârstele, femei cu personalitate care doresc mereu sa fie în trend și să se simtă bine în hainele purtate. Cu gândul la ele selectăm și noi produsele pentru magazinul nostru. Prețurile accesibile și calitatea specială a produselor ne-au ajutat să creștem și să ne dorim sa fim cunoscuți și în restul țării prin magazinul online pe care l-am lansat în luna iunie 2020.

Lucrăm cu producători de renume din România și Polonia cu care am colaborat excelent de-a lungul timpului pentru a expune în magazinul nostru cele mai noi, moderne și diverse colecții de haine pentru doamne și domnișoare.

Vă așteptăm cu drag întrebările, comentariile și comenzile Dumneavoastră și sperăm să vă bucure fiecare articol cumpărat de la noi!

Claudia Sava
manager magazin